Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

130 θέσεις με ορίζοντα πενταετίας στην ελληνική αεροπορική βιομηχανία

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 130 ατόμων για την υλοποίηση είτε προγραμμάτων συνδεόμενων με ξένους πελάτες, είτε της βασικής συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής και της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρησιακής Λειτουργίας που εδρεύουν στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας).

Πρόκειται για θέσεις Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και δύο θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα:

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

-ΔΕ Τεχνικοί Δομής 35 θέσεις

-ΔΕ Μηχανουργοί 5 θέσεις

-ΔΕ Ελεγκτές Παραγωγής 8 θέσεις

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

-ΤΕ Μηχανικοί 60 θέσεις

-ΤΕ Τεχνικοί Δομής 20 θέσεις

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης   

-ΠΕ Χημικοί 1 θέση

-ΠΕ Χημικοί Βιοχημικοί 1 θέση.

Οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση για 1 έτος με δυνατότητα παράτασης για άλλα 4 χρόνια, ενώ θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη να υποβάλουν με συστημένη επιστολή τις αιτήσεις τους (ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4) στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., Τ.Θ. 23, ΤΑΝΑΓΡΑ, 32009, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2-4, 11527, ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κ. Δημήτριου Γκότση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52030).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img