Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί να αλλάξετε σπίτι αλλά σκέφτεστε όλη την ταλαιπωρία της μετακόμισης που σας αποτρέπει να το κάνετε; Πόσες φορές θέλετε να μεταφέρετε αντικείμενα μεγάλου μεγέθους αλλά διστάζετε, γιατί δεν ξέρετε τον τρόπο και το κόστος αλλά και το πόσο ασφαλής θα είναι η μεταφορά; Πόσες φορές μένοντας στον 4ο ή στον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας, σας πιάνει κρύος ιδρώτας και μόνο στην ιδέα να μεταφέρετε κάτι από ή προς το σπίτι σας;

14804867_10209393135043367_185155107_nΕ, λοιπόν, ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος στους ενδοιασμούς αυτούς και να προχωρήσετε εμπιστευόμενοι την Fast Movers. Την εταιρεία μετακομίσεων και μεταφορών που έχει αλλάξει την έννοια της μετακόμισης και την έχει μετατρέψει σε μια απλή και εύκολη διαδικασία. Το μόνο που θα κάνετε εσείς είναι να βρείτε το σπίτι που θέλετε να μετακομίσετε, είτε εντός, είτε εκτός νησιού και σε μια μέρα το νοικοκυριό σας ως διά μαγείας θα μεταφερθεί από την μια οικία στην άλλη χωρίς εσείς να… κουνήσετε το δάχτυλό σας.

Ξεχάστε τις κούτες και το χάος επί ημέρες μέσα στο σπίτι σας. Με την Fast Movers όλα γίνονται γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. H εταιρεία Fast Movers ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1994 στα Χανιά της Κρήτης. Μένοντας αφοσιωμένη στους πρωταρχικούς της στόχους που αφορούσαν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, την εξατομικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησής τους, κατόρθωσε μέχρι σήμερα να κατακτήσει κυρίαρχη θέση στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. 14801111_10209393134803361_1004446995_n

Από το 2003 η εταιρεία ήρθε και στην Μυτιλήνη με τον Αλέξανδρο Αθηνέλλη να είναι ο αποκλειστικός της αντιπρόσωπος και έχοντας διανύσει μια πορεία 13 ετών, έχει κατορθώσει σήμερα η Fast Movers της Μυτιλήνης να είναι μια από τις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας μεγάλο εξοπλισμό και αποτελώντας το σήμα κατατεθέν για τις μετακομίσεις και όχι μόνο. Σήμερα, η εταιρεία με στόλο φορτηγών μετακομίσεων, μεταφορών, ανυψωτικών μηχανημάτων, με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελεί πλέον μία από τις αξιόπιστες λύσεις στον χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών.

Τον τελευταίο χρόνο η Fast Movers  βρίσκεται σε φάση επανασχεδίασης των διαδικασιών της 14813542_10209393135083368_1207578674_nγια την εφαρμογή ευρωπαϊκών προτύπων διαχείρισης και ελέγχου ολικής ποιότητας (ΤQM) για την απόκτηση πιστοποιητικού ποιότητας ISO 9001, ενώ προχωρά στην ανάπτυξη δικτύου συνεργατών σε όλη την ελληνική επικράτεια με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising).

Η εταιρεία Fast Movers παρέχει με συνέπεια, ασφάλεια, ταχύτητα και ανταγωνιστικό κόστος τις παρακάτω υπηρεσίες:

  1. Μετακομίσεις

H εταιρεία διακρίνεται ιδιαίτερα στις μετακομίσεις οικοσκευών, γραφείων, επαγγελματικών χώρων, επιχειρήσεων και οργανισμών όπου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Επιπλέον ειδικεύεται στη μεταφορά ειδικών κατηγοριών φορτίων, όπως έργα τέχνης, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτια, βιομηχανικά μηχανήματα κ.ά.

  1. Ανυψωτικές Μετακομίσεις

H εταιρεία διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για να αναλαμβάνει τη μεταφορά φορτίων και αντικειμένων υψηλής αξίας σε μεγάλα ύψη με ασφάλεια.

  1. Μεταφορές Φορτίων

Επίσης διαθέτει τον δικό της μεταφορικό στόλο και ικανούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων και προϊόντων.

Επιπλέον αναλαμβάνει διαδικασίες περισυλλογής, εκφόρτωσης, ελέγχου και διανομής φορτίων, διεκπεραίωση τελωνειακών εργασιών με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

  1. Αποθηκεύσεις

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, απαλλαγμένους από σκόνη, υγρασία και άλλους κινδύνους, με αυτόματα συστήματα συναγερμού, πυρασφάλειας και πυρόσβεση που παρέχουν ασφαλή και αξιόπιστη αποθήκευση φορτίων μεταφοράς.

  1. Εγκατάσταση Εκθέσεων

Η Fast Movers  ειδικεύεται στη μεταφορά και εγκατάσταση εκθέσεων έργων τέχνης. Διαθέτοντας απαραίτητο εξοπλισμό, κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα, και υλικά συσκευασίας υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για την αποθήκευση, τη συσκευασία και τη μεταφορά έργων τέχνης μεγάλης αξίας.

  1. Συσκευασία

Η εταιρεία θεωρεί ότι η συσκευασία επηρεάζει σημαντικά την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Για το λόγο αυτό, διαθέτει ειδικά υλικά συσκευασίας και αναλαμβάνει τη συσκευασία και την αποσυσκευασία για έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βιβλία και αρχεία, είδη κουζίνας, κρύσταλλα, γκαρνταρόμπες ρούχων και λευκά είδη, καθώς και τη συσκευασία ειδικών φορτίων, όπως αντικείμενα μεγάλης αξίας, έργα τέχνης, μουσικά όργανα (π.χ. πιάνα), ιατρικά μηχανήματα, βιομηχανικό εξοπλισμό κ.ά.

  1. Ασφαλιστική Κάλυψη

Η εταιρεία Fast Movers παρέχει τη δυνατότητα πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης σε όλες τις δραστηριότητές της κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες της και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου.

  1. Ειδικές Υπηρεσίες

Τέλος, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως το λύσιμο/δέσιμο επίπλων, τοποθέτηση ηλεκτρικών συσκευών, καθαρισμοί χώρων, ενοικίαση εξοπλισμού, μεταφορά φορτίων μεγάλης αξίας, μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου/βάρους, έργων τέχνης, μουσικών οργάνων, χρηματοκιβωτίων κ.ά.

 

Συνεργάτης Μυτιλήνης

Διεύθυνση: 2ο χλμ. Μυτιλήνης – Καλλονής

Τηλέφωνο: 22510-42845, 6946688918 (κιν.), 6946688919 (κιν.)

Fax: 22510-42846