ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ DESIGN Δημιουργεί για σας τους τέλειους χώρους

Το πιο δύσκολο για μια οικογένεια που θέλει να έχει ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι είναι η επιλογή των προϊόντων και η ταξινόμησή τους ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τις περισσότερες φορές μην έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις επιλέγουμε 3-4 επιχειρήσεις, από όπου προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας, από έπιπλα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές, διαμορφώνουμε μόνοι μας τους χώρους χωρίς την απαραίτητη γνώση και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι μάλλον απογοητευτικό.

epiplo-moderno_25epiplo-moderno_05

Αν λοιπόν θέλετε να αποφύγετε όλη αυτή την ταλαιπωρία που είναι βέβαιο πως θα σας κοστίσει χρόνο και χρήμα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στον ειδικό που δεν είναι άλλος από την επιχείρηση Δημητρίου Design. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε τον χώρο σας στο έμπειρο προσωπικό, να του πείτε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κάνετε στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε αυτούς. Το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό και το κυριότερο ποιοτικό και φθηνό. Από έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες όλων των ειδών, έπιπλα για κάθε είδος δωματίου, σκάλες, πατώματα, ηλεκτρικές συσκευές, κουφώματα μέχρι και υπέρυθρη θέρμανση, όλα με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και με εγγύηση ετών.

epiplo-moderno_11

Εμπειρία ετών

Η επιχείρηση Δημητρίου Design έχει μακρά παράδοση στο χώρο των κουφωμάτων και των επίπλων κουζίνας, καθώς δραστηριοποιείται σε αυτόν από το 1954 όταν την ξεκίνησε ο Γρηγόρης Δημητρίου το 1954. Πολλά χρόνια αργότερα, το 1994, η εταιρεία συνεχίζει την δραστηριότητά της στα χέρια του Τάσου Δημητρίου, ο οποίος ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση  στην κατασκευή και δημιουργία, με τη συνδρομή της ψηφιακής τεχνολογίας, την εξελίσσει με τα χρόνια. Το 2007  δημιουργείται η μόνιμη έκθεση Δημητρίου στο 164Α της Ζωοδόχου Πηγής στη Μυτιλήνη, που αναδεικνύει τα έργα της εταιρείας και τα επιλεγμένα προϊόντα (δικής του εισαγωγής) γνωστών οίκων από Ιταλία και Ισπανία.

05_style

Δυο χρόνια αργότερα δημιουργείται νέος ιδιόκτητος χώρος στη Μυτιλήνη (πίσω από το νοσοκομείο, διεύθυνση τέρμα Θεοφίλου Χατζημιχαήλ) για κατασκευή κουζίνας, ντουλάπας, και πόρτας, ενώ το 2011 ετοιμάζεται νέος εκθεσιακός ιδιόκτητος χώρος (show room) 150 τ.μ. δίπλα στο υποκατάστημα Μυτιλήνης. Το 2014 μεγαλώνοντας την γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει σχεδόν ό,τι αφορά το σπίτι (μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, υπέρυθρη θέρμανση κ.ά.), τα περισσότερα είδη είναι δικής τους εισαγωγής και αλλάζει η ηλεκτρονική παρουσία στο Internet με τη δημιουργία e-shop. Επίσης η επιχείρηση ξεκινά συνεργασία και με την εταιρεία MODECO για παιδικά έπιπλα. Μάλιστα εκτός από την έκθεση στο τέρμα της Θεοφίλου Χατζημιχαήλ (έδρα)  με κουζίνα, πόρτες, ντουλάπες και την έκθεση στην Ζωοδόχου Πηγής 164 Α  δημιουργείται πλησίον της και έκθεση MODECO με παιδικό έπιπλο.

pergola-28-1024x767 kitchen_10

Από την αρχή μέχρι το τέλος κοντά σας

Στην επιχείρηση Δημητρίου Design έχουν μάθει να λειτουργούν οργανωμένα ξεκινώντας από το μηδέν για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να καλύψουν όλες τις ανάγκες που έχει ο πελάτης. Ξεκινώντας από την μελέτη του χώρου, όπου το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης μελετά κάθε χώρο που θα τοποθετηθούν  τα προϊόντα συνδυάζοντας αισθητική και λειτουργικότητα καθώς και οικονομία. Οι προτάσεις τους θα σας εντυπωσιάσουν και οι τιμές θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Παράλληλα γίνεται 3D σχεδιασμός του χώρου, καθώς με τα πλέον σύγχρονα προγράμματα της αγοράς σας “δείχνουν” με φωτορεαλιστική απεικόνιση το χώρο σας, δηλαδή πώς θα είναι με τα προϊόντα της επιχείρησης και  με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι λάθος αποφάσεις και επιλογές.

Στην συνέχεια με  σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία μπορούν να κατασκευάσουν για εσάς ό,τι θέλετε και να το εγκαταστήσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο με το εξειδικευμένο προσωπικό να αναλαμβάνει  την τοποθέτηση – εγκατάστασή του. Η “δουλειά” όμως δεν τελειώνει εδώ αφού η επιχείρηση βρίσκεται κοντά σας και μετά την πώληση με κινητό συνεργείο και με ανθρώπους έτοιμους να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σχεδόν όλο το 24ωρο. Οι ίδιοι άνθρωποι αναλαμβάνουν και την “εκπαίδευσή” σας στον χειρισμό συσκευών κλπ.

 

ΕΚΘΕΣΗ: 
Ζωοδόχου Πηγής 164Α
Τηλ. 22510 44434, 6937086330,
Fax: 22510 22288

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ:
Θεοφ. Χατζημιχαήλ, 81100,
Τηλ. 22510 44434, Fax: 22510 22288

EMAIL:
[email protected]