Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Με χαμόγελα η κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ


Προσκλητήριο ενότητας και συσπείρωσης απηύθυνε την Παρασκευή από τη Μυτιλήνη για το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος, Παναγιώτης Δουδωνής, κατά την ομιλία του, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, που έγινε νωρίς το βράδυ στο Block café, παρουσία παλιών και νέων στελεχών και μελών. 

Ο κ. Δουδωνής που δεν έρχεται για πρώτη φορά στη Λέσβο καθώς κατάγεται από το Μεσότοπο, ήταν ο κύριος ομιλητής αναπτύσσοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματός του για τα ζητήματα που ταλανίζουν την χώρα, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία την οποία κατηγόρησε ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας διακυβέρνησης αδυνατεί να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα της κοινωνίας, δείχνοντας αυταρχική στάση και ανικανότητα. 

Ο κ. Δουδωνής στην ομιλία του

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δουδωνής σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών θα είναι η εκλογική αναμέτρηση που θα επισφραγίσει πως το ΠΑΣΟΚ, όπως ήταν εδώ στη Λέσβο τον Ιούνιο, έτσι και τώρα σε όλη την Ελλάδα θα είναι η κύρια δύναμη της αντιπολίτευσης. Γιατί την Παρασκευή 23 Ιουνίου του 2023 είχαμε πει ότι ο ήλιος θα ανατείλει στη Μυτιλήνη. Και η Μυτιλήνη έδειξε το δρόμο. Η Νέα Δημοκρατία θα καταλάβει ότι υπάρχει εδώ ο πραγματικός της αντίπαλος και είναι το ΠΑΣΟΚ. Ήταν πολύ βολικά τα πράγματα τόσο καιρό. Τα λέγαμε και δεν μας πίστευαν. Λέγαμε ότι ο δικομματισμός, ο οποίος παρουσιαζόταν ως υπαρκτός, ήταν ψεύτικος. Η μόνη ψήφος είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Μας παρουσίαζαν ότι θα κλείναμε τις τράπεζες και τα σούπερ-μάρκετ, και είδαμε ποιοι ήρθανε να φορολογήσουν την μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες για εισόδημα που δεν έχουν. Αυτές τις μέρες βλέπουμε τον αγώνα των αγροτών για επιβίωση. Και ακούμε την κυβέρνηση στα πάνελ να λέει πού θα βρούμε τα λεφτά. Πού πήγανε τα λεφτά για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ που δεν έχουν δοθεί;». 

Την πίτα έκοψαν ο Γραμματέας του κόμματος της Λέσβου, Γιώργος Μήλιος, μαζί με τον κ. Δουδωνή.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚζ

Το κλίμα στην εκδήλωση του κινήματος ήταν αισιόδοξο καθώς και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να σταθεροποιείται στη δεύτερη θέση διευρύνοντας το προβάδισμά του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ανάλογη ψυχρολουσία που υπέστη στη Λέσβο, τον Ιούνιο, όταν βρέθηκε στην τέταρτη θέση και πανελλαδικά, καθώς ουσιαστικά το κατά τα άλλα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει να παλεύει να κρατηθεί στην τρίτη θέση την οποία διεκδικεί το ΚΚΕ

Ο κ. Πετρέλης, η κ. Χοχλάκα και ο κ. Δουδωνής
Και ο κ. Χριστόφας παρέστη στην κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ

Η άνοδος του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει νέα χαμόγελα στα στελέχη και στα μέλη του Κινήματος στη Λέσβο, όπως φάνηκε την Παρασκευή, και τώρα πλέον το βάρος, όπως ειπώθηκε, πέφτει στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, που πλέον θα διαμορφωθεί ένας νέος πολιτικός χάρτης στην Ελλάδα ανάλογα με το αποτέλεσμα της κάλπης. Μαζί με τον κ. Δουδωνή και τα στελέχη της επιτροπής ήταν ο βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαΐδης και οι πολιτευτές του κόμματος, Βάσω Χοχλάκα και Γιώργος Πετρέλης. Επίσης το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Χριστόφας, αλλά και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο πρώην Αντιδήμαρχος, Στρατής Δαγκλής, στον οποίο έπεσε το φλουρί.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img