Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Μία μόνιμη θέση στον ΟΑΕΔ Μυτιλήνης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Μια θέση Εκπαιδευτικής Κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ειδικότητας Διοικητικού – Λογιστικού πρόκειται να καλύψει ο ΟΑΕΔ Μυτιλήνης, σύμφωνα με την κατανομή του Υπουργείου Εργασίας για την κάλυψη 360 θέσεων μόνιμου προσωπικού στις κατά τόπους υπηρεσίες του Οργανισμού για όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για υπαλλήλους που θα απασχοληθούν ως Εργασιακοί Σύμβουλοι, ενώ η έκδοση της προκήρυξης, όπως έγραψαν τα “Νέα της Λέσβου” από την περασμένη εβδομάδα ενημερώνοντας πρώτα τους αναγνώστες τους, είναι θέμα χρόνου, καθώς ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατανομή των θέσεων ανά φορέα και ειδικότητα, με αποφάσεις της κεντρικής Διοίκησης του Οργανισμού και με βασικό γνώμονα τις ανάγκες κάθε Υπηρεσίας.

Ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων του Παραρτήματος Μυτιλήνης είναι 24 άτομα και παρά τις συνταξιοδοτήσεις των τελευταίων χρόνων, καθώς και τις αυξημένες υποχρεώσεις της Υπηρεσίας, δεν διαπιστώνονται προβλήματα στην λειτουργία της.

Ο ΟΑΕΔ έχει αποστείλει την λίστα με την κατανομή των θέσεων στο ΑΣΕΠ, απ’ όπου και αναμένεται η τελική έγκριση για την έναρξη του διαγωνισμού. Οι 360 θέσεις κατανέμονται σε 305 θέσεις Εργασιακών Συμβούλων κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και σε 55 θέσεις Εργασιακών Συμβούλων κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού.

- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις