Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Μία θέση για το Ταχυδρομείο Μυτιλήνης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την πρόσληψη ενός υπαλλήλου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Εσωτερικής Εκμετάλλευσης για το Ταχυδρομείο της Μυτιλήνης ανακοίνωσαν τα ΕΛ.ΤΑ. με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 8 μηνών και για 6ωρη ημερήσια απασχόληση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. – Περιφ/κή Δ/νση Πειραιά & Αιγαίου, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τσαμαδού 23 και Φίλωνος 36, Τ.Κ. 185 10 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, (για την Ανακοίνωση ΣΟΧ68/2016), Υπόψιν κ. Όλγας Συμεώνογλου (τηλέφωνο: 210-4146141 και 210-4146106).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς πρέπει να αποστέλλονται με συστημένη επιστολή σε απλό φάκελο μεγέθους Α4, και όχι σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα ΕΛΤΑ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πειραιά και Αιγαίου, Τσαμαδού 23 και Φίλωνος 36, Τ.Κ. 185 10 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, στα καταστήματα της Υπηρεσίας που θα γίνουν οι ανωτέρω προσλήψεις, καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων, όπου αυτά εδρεύουν. Μέχρι την Παρασκευή όπως ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο υπάλληλο η προκήρυξη δεν είχε δημοσιευτεί, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα ή εντός των ημερών, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται σε επαφή με το Ταχυδρομείο της Μυτιλήνης ή τα ΚΕΠ για να ενημερωθούν και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους εμπρόθεσμα. Σε κάθε περίπτωση όμως την προσεχή Δευτέρα θα υπάρξει ενημέρωση και από τη σελίδα μας “Ευκαιρίες Εργασίας”.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων από τα ΚΕΠ ή μέσω διαδικτύου από το ΑΣΕΠ.

spot_img
Προηγούμενο άρθροΨάχνοντας την καλή ψαριά
Επόμενο άρθροθέσεις εργασίας
- Advertisement -

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img